Ако животът не се измерва с броя на вдишвания, а с моментите,

...
Ако животът не се измерва с броя на вдишвания, а с моментите,
Коментари Харесай

Кога за последно сте ходили по вода?

Ако животът не се измерва с броя на вдишвания, а с моментите, когато ти стопира дъха, то значи сами можем да се погрижим за добавената стойност на личното ни битие. Няма по какъв начин да планираме и " осчетоводим " всичко, несъмнено, само че има една формула, която постоянно работи - природа, придвижване, адреналин. Комбинацията от трите основава точно това - мигове като безкрайност, които ще помним и на старини. Може даже да си извадим хартиена фотография, която да увековечи прекарването. Че ще публикуваме в обществените мрежи е ясно. 

Имаме шанса от ден на ден интензивности навън да бъдат вероятни и налични, изключително през лятото, което най-накрая настъпва с цялостна мощ и с доста уикенди за обмисляне. Ние към този момент си имаме личен любимец - покоряването на реки, езера и язовири. И то с онези огромни и примамливи дъски, известни като SUP бордове. 

Възможностите за дейна отмора въпреки всичко не са еднакъв брой на уикендите в месеца, по тази причина непрекъснато се стараем да съвместим няколко занимания в едно. Планински преход и воден спорт, да вземем за пример. Или вело тур и каране на SUP. Може би даже яхтинг? 

Така открихме Мануела и Дамян от Екседо Травъл, които се трансфораха в обичаните ни гидове към миговете, които стопират дъха. Двамата толкоз обичат природата, дейния метод на живот и България, че в един миг ентусиазмът им се трансформира в тяхна специалност. 



Харесва ни, че с тяхна помощ преоткриваме разнообразието и другите лица на България, като я виждаме в нова светлина, оттатък призмата на обичайното. Впускаме се в ново и ново приключение, а смайващите гледки бетонират загатна вечно. Неслучайно мотото им е " Защо да се лишаваш от нещо, когато можеш да имаш всичко! "



Мануела е лицензиран планински лидер и екскурзовод, с дълголетен опит в работата с задгранични туристи. Тя дава отговор за протичащото се на сушата във всички програми. Като немски ученик, Мануела е извънредно целеустремена и проведена и съумява да се погрижи всяко персонално прекарване да протече безпрепятствено, безпроблемно и по проект.

Дамян дава отговор за всичко обвързвано с водата. Той е лицензиран каяк лидер с изкарани курсове за морски каяк в Гърция и Англия към BCU (British Canoeing Union). Занимава се към този момент три години със SUP (Stand Up Pаddle board) и е един от дребното учащи в този спорт в България. През свободното си време кара колело, рафтинг и се занимава интензивно с Krav Maga. Дамян освен осигурява забавлението и сигурността във водата, само че е и душата на всяка компания.

Предложенията на Екседо Травъл включват преходи, каяци и обезпечен адреналин. Ако не желаете нищо проведено, постоянно можете да наемете SUP бордове през страницата SUP Rental Слънце. Кога за последно сте ходили по вода?



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР